Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Προφίλ Εταιρείας

Η BAKEHELLAS δραστηριοποιείται από το 2001 στην παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Έχει προβεί σε σημαντικές επενδύσεις για την δημιουργία δύο σύγχρονων εγκαταστάσεων στο Σχηματάρι Βοιωτίας και αποτελεί την πιο εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής προψημένων-κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων στην Ελλάδα.
Η BAKEHELLAS απασχολεί πάνω από 80 εργαζομένους, με ιδιαίτερη οργάνωση στον εμπορικό και βιομηχανικό κλάδο.

Το 2007 η BAKEHELLAS ίδρυσε θυγατρική εταιρεία στην Κύπρο με σύγχρονες ιδιόκτητες ψυκτικές εγκαταστάσεις και δίκτυο διανομής.

Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με μεθόδους παραδοσιακής αρτοποίησης και συγχρόνως:
  • Αυστηρό έλεγχο των πρώτων υλών 
  • Υψηλό επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας 
  • Μεγάλο αριθμό επιστημονικού προσωπικού 
  • Αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής 
  • Πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2005
Τα προϊόντα της BAKEHELLAS απευθύνονται σε επαγγελματίες πελάτες, supermarkets, αναψυκτήρια, καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, caterings, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, πλοία και πολλά άλλα.

Τα προϊόντα της BAKEHELLAS εμπλουτίζονται συνεχώς με πρωτοποριακά είδη που προσφέρουν μοντέρνες λύσεις σε όλους τους πελάτες και συνεργάτες της. Πρόσφατα εγκαινιάσαμε μία πρωτοποριακή σειρά καταναλωτικών προϊόντων αρτοζαχαροπλαστικής, καθώς και μία σειρά προϊόντων cash & carry που διατίθενται μέσω συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Στόχος όλων μας στην BAKEHELLAS είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, προσφέροντας τους ποιοτική υπεροχή, προϊοντική διαφοροποίηση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα εγκατεστημένα συστήματα ασφάλειας τροφίμων και η φιλοσοφία των στελεχών της BAKEHELLASεγγυώνται την ικανοποίηση των πελατών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου